top of page

Blended Families Group

Public·187 members
Lucas Mariotti
Lucas Mariotti

Film Orkanski Visovi Sa Prevodom Na 51


Film Orkanski Visovi sa Prevodom na 51
Orkanski visovi je film iz 1992. godine koji je zasnovan na istoimenom romanu Emili Bronte. Film je režirao Piter Kosminski, a glavne uloge tumače Ralf Fajns kao Hitklif i Žilijet Binoš kao Ketrin Ernšo. Film je sniman na autentičnim lokacijama u Jorkširu, gde se i odvija radnja romana. Film je dobio pozitivne kritike i nominovan je za Oskara za najbolju fotografiju.
film orkanski visovi sa prevodom na 51
Film prati život Hitklifa, siročeta koje je usvojio bogati zemljoposednik Ernšo. Hitklif se zaljubljuje u Ernšovu ćerku Ketrin, ali ona se udaje za bogatog i uglednog Edgara Lintona. Hitklif postaje opsednut osvetom i uništava živote svih koji su ga povredili. Film prikazuje i sudbinu njihove dece, koja su takođe upletena u dramu i patnju.


Film Orkanski visovi sa prevodom na 51 možete pogledati na [ovom linku]. Ovo je verzija filma sa srpskim titlovima, koji su sinhronizovani sa originalnim engleskim dijalozima. Prevod je uradio tim prevodilaca sa [sajta], koji se bavi prevodom filmova i serija na različite jezike. Prevod je kvalitetan i veran originalu, a možete ga podešavati po želji.


Ako volite film Orkanski visovi, možda će vas zanimati i drugi filmovi koji su inspirisani romanom Emili Bronte. Na primer, možete pogledati [film] iz 2011. godine, koji je režirala Andrea Arnold, a glumi Kaja Skodelario kao Ketrin. Ovaj film je više fokusiran na mladost Hitklifa i Ketrin, i ima moderniji stil i atmosferu. Možete ga naći na [YouTube-u].


Nadamo se da ste uživali u ovom članku i da ste saznali nešto novo o filmu Orkanski visovi sa prevodom na 51. Ako imate neki komentar ili pitanje, slobodno nam pišite u komentarima ispod. Hvala vam što ste čitali!


About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...

Members

bottom of page